Fotografitë më të bukura të shkrepura nga droni

Për të katërtin vit me radhë është duke u organizuar gara për fotografitë më të bukura të shkrepura nga droni,  të njohura si “Dronestagram”.

Më poshtë do të shikoni fotografitë më të bukura, ku mbi 8 mijë imazhe ishin në garë për çmimin kryesor. Në këto fotografi shfaqen metropolet kryesore të botës, natyra si dhe objekte tjera.

 

Pin It