Gjermani, çokollatat ‘Mars’ dhe ‘Snickers’ jashtë tregut

20160223133343391646

Gjermania ka vendosur të heqë nga tregu çokollatat e njohura ‘Mars’ dhe ‘Snickers’. Kompania që i prodhon do të tërheqë vullnetarisht të gjitha produktet pasi brenda tyre janë gjetur copa plastike…

Pin It