Iphone 8 surprizon me një ndryshim të madh

appleiphone6s_big_new

Phone 7 do të vijë me një përmirësim të vogël ndërsa iPhone 8 do të marrë një projektim të gjithin prej xhami.

iPhone 7 nuk do të ketë ndryshime të mëdha në projektim, në vend të kësaj ndryshime të mëdha do të pësojë iPhone 8 në vitin 2017, i cili vjen me një dizajn të ri, kanë nxjerrë në pah Analistët e Wall Street.

Raporti nga analisti Kulbinder Garcha pret që iPhone i 2017-tës të ketë një përmirësim të madh në projektim. Supozohet se iPhone 7 do të vijë me një xham të lakuar dhe ekran 5.8-inch AMOLED. Apple Insider gjithashtu vë në dukje fjalë të cilat tregojnë se iPhone 8 mund ketë sensor prekje ID dhe kamerën e përparme në ekran.

Shënimet nga Garcha thonë, “Ne do të shohim  një numër  karakteristikash dhe përmirësimesh, duke përfshirë ekran të plotë xhami, heqjen e butonit për faqen kryesore, kamera të  përmirësuar, dhe Karikim me wireless në iPhone 8”.

 

Pin It