Ora nuk do të ndryshojë më

Ora nuk  do të ndryshojë sërish dy herë në vit dhe kjo do të nisë nga tetori i këtij viti. Bashkimi Evropian, përmes Komisioneres Evropiane për Transportin, Violeta Bulc ka njoftuar se ndryshimi i or...

Të dielën ndryshon ora, akrepat shkojnë 60 minuta para

Të dielën akrepat e orës do shkojnë 60 minuta para. Më 31 mars kur të jetë ora 2 pas mesnate, akrepat do shënojnë orën 3. Ora verore do sjellë një ditë më të zgjatur dhe natë më të shkurtër. Ndryshim...

Ndryshimi e ka një sekret…

“Sekreti i ndryshimit është që të fokusosh gjithë energjinë tënde, jo për të luftuar të vjetrën, por për të ndërtuar të renë.”

Pas në kohë… Bota ka ndryshuar shumë

Bota ka ndryshuar shumë. Dubai ia ka arritur me sukses të jetë mbase shembulli i vetëm në botë të një zhvillimi të vrullshëm. Në listë është përfshirë edhe Abu Dhabi, kryeqyteti i Emirateve të Bashku...

Iphone 8 surprizon me një ndryshim të madh

Phone 7 do të vijë me një përmirësim të vogël ndërsa iPhone 8 do të marrë një projektim të gjithin prej xhami. iPhone 7 nuk do të ketë ndryshime të mëdha në projektim, në vend të kësaj ndryshime të m...

Facebook pritet të vijë me një ndryshim të madh

Facebook mund të bëjë ndryshimin më të madh në këtë rrjet social. Menaxherët e rrjetit social  po planifikojnë që t’i ndajnë lajmet që paraqiten në murin e secilit apo “news feed” siç njihet në angli...