Ja dhjetë telefonat më të mirë në 2016

Telefonat-620x330

Telefoni është një nga pjesët më të rëndësishme të jetës tonë. Telefoni sot nuk është vetëm mjeti që ne komunikojmë, por në të njëjtën kohë është kamera, pajisja për të dëgjuar muzikë, GPS-juaj dhe shumë më shumë.

Më poshtë gjeni një listë të dhjetë telefonave më të mirë në vitin 2016:

1.Apple iPhone 6s

2.Apple iPhone 6s Plus (AT&T)

3.Blu LifeOne X (Unlocked)

4.Google Nexus 6P (Unlocked)

5.HTC 10 (Unlocked)

6.Samsung Galaxy S7 Active (AT&T)

7.Samsung Galaxy S7 Edge (VerizonWireless)

8.Apple iPhone SE (SIM-Free)

9.Samsung Galaxy S7 (VerizonWireless)

10.LG G5 (AT&T)

Pin It