Kaq shpesh duhen pastruar sendet në shtëpi

Pastërtia në shtëpi është e rëndësishme aq sa dhe proceset e tjera. Ju mendoni që keni shtëpi të pastër, por në fakt ka një numër të sendeve të cilat duhet të pastrohen rregullisht, e që juve mbase nuk ju ka shkuar në mendje.

‘Good Housekëping’ ka zbuluar një listë me gjërat të cilat duhet t’i pastrojmë rregullisht.

Më poshtë është lista e plotë e gjëravë që duhet të pastroni dhe periudhën se sa shpesh duhen pastruar:

– Çarçafët- Çdo javë

Perdet e dushit: Një herë në muaj

– Mbajtësi i furçave të dhëmbëve: Një herë në javë

– Ulësja e tualetit: Një herë në javë

– Ibriku: Çdo tre muaj

– Frigoriferi: Dy herë në vit

–Lavatriçja: Çdo muaj

Pin It