Karikoni telefonin për vetëm 15 minuta me Oppo

Oppo organizoi një event special gjatë Kongresit Botëror të Telefonave 2016 në Barcelonë, ku prezantoi adaptuesin e ri Super VOOC, i cili mund të karikojë telefonat inteligjentë. Adaptuesi karikon një bateri me kapacitet 2,500 mAh në vetëm 15 minuta dh arrin rreth 45% për 5 minuta.

Ai funksionon me dy portat microSD dhe USB e tipit C, si dhe është i pajisur me një kabllo special dhe një lidhës të krijuar nga materiale të gradë ushtarak. Super VOOC është akoma një teknologji eksperimentale, megjithatë kompania shpreson ta përfshijë atë sa më shpejtë tek telefonat inteligjentë.

 

Pin It