Kodi që hap çdo Iphone

 

iphone_PNG5740

Një kod i thjeshtë mund t’ju japë akses në informacionet e fshehura të Iphone-it tuaj. Ju mund të shihni një informacion ekstra rreth asaj se si Iphone-i juaj është i lidhur me internetin.

Mjeti drejt kësaj funksionon duke formuar *3001#12345#* dhe pastaj të shtypni butonin e telefonatës.

Ekrani i telefonit tuaj do të marrë ngjyrë gri dhe pas kësaj do t’ju dalë informacioni ekstra.

Një nga karakteristikat më të dobishme është një tregues i detajuar i fuqisë së sinjalit të internetit, i cili shfaqet në këndin e sipërm të majtë.

Nëse formoni *#06# do të zbuloni numrin identifikues IMEI. Kjo është shumë e dobishme pasi mund të përdoret për të fikur telefonin tuaj në rast se ua vjedhin atë.

Pin It