Kopsht kinez në Vancouver, shplodhje e bukuri pa fund

Pamje që jua kënaq sytë, ja ku ndodhet ky kopsht (FOTO)
Ky kopsht kinez është ndëtuar në Vancouver të Kanadasë në vitet 1985-1986 nga puna e qindra kinezëve dhe kanadezëve. Kopshti kinez i Sun Yat-Sen u ndërtua për të dëshmuar simbolin e miqësisë së këtyre dy popujve në ato vite. Edhe pse ka shumë vite që është ndërtuar, bukuria e tij nuk është venitur, por përkundrazi është edhe më fantastike.
Data: 11 Maj 2017 14:20
Autori: GazetaExpress
Sponsored by Revcontent

Trending Now

93% Of Lotto Winners Do This 1 Easy Trick Before Buying Lotto Tickets
Do This Before You Buy a Lotto Ticket (Win 1 out of 12 Times)
Do You See It? Photo of German Medical Center in 1944 Reveals Shocking Secret
17 Tragic Selfie Accidents You Have To See
[7x Lotto Winner] Do This Every Time You Buy A Lotto Ticket (Win 1/12 Times)
[14 Time Lotto Winner] 1 Easy Trick Before Buying Your Ticket (Do This Now!)

Çka të bëni nëse e takoni ish-të dashurin me një femër tjetër?

Kjo është arsyeja pse koha fluturon më shpejt kur rritemi

7 këshilla si ta transformoni shtëpinë pa ndryshuar mobiljet

Festivali Bunarfest, gati për edicionin e 13-të

Pin It