Kur natyra di të të thotë se kjo botë është shumë e bukur /Foto

Këto foto janë 17 destinacionet më romantike në botë dhe janë përmbledhur nga faqja e famshme e National Geographic.

Kaliforni

Provinca Yunnan, Kinë

Brazil

Belgjikë

Suedi

Venecia, Itali

Slloveni

Australi

Riviera franceze

Kerala, Indi

Yucatán, Meksikë

Mykonos, Greqi

Midis Francës, Gjermanisë dhe Luksemburgut

Kështjella Neuschwanstein

San Sebastian, Spanjë

Ishulli i Qiellit, Skoci

Bhutan, Azia Jugore

Pin It