Kush është i lumtur do të lumturojë dhe të tjerët / Clive Staples Lewis

Kush është i lumtur do të lumturojë dhe të tjerët.

Diplomacia është rruga më e gjatë mes dy pikave.

Mund të shtiresh si serioz, por nuk mund të shtiresh si i mençur.

Kush nuk është tërheqës njëzet vjeç, i fortë tridhjetë, i pasur katërdhjetë, i urtë pesëdhjetë, nuk do të jetë kurrë tërheqës, as i fortë, as i pasur e as i urtë.

Pin It