LIBRI & KULTURA – PRINCI I VOGËL

LIBRI & KULTURA – PRINCI I VOGËL (29.12.2015)

Në këtë emision filet për një prej veprave të shkrimtarit francez Antoine de Saint-Exupéry, konkretisht për veprën “Princi i vogël”. Mesazhet që përcjell vepra, që nga problematikat që ngre dhe deri te zgjidhjet e mundshme që jep, janë sa aktuale aq edhe të prekshme. Janë problematika që ne na prekin çdo ditë, dhe ato marrëdhënie që duhet të ekzistojnë mes njerëzve, dhe të cilat autori i jep si zgjidhje, i mungojnë shumë shoqërisë së sotme.
Për të folur për këto çështje e ftuar në studio znj. Esmeralda ÇAÇA.

Pin It