Ligji që i mban të motivuar punëtorët në Francë

Në Francë shefat nuk kanë të drejtë t’i pengojnë punëtorët jashtë orarit të punës. Punëtorët nuk e kanë për detyrë t’iu përgjigjen thirrjeve jashtë orarit të punës.

Madje ata këshillohen t’i fikin telefonat dhe pajisjet e tjera jashtë orarit të punës. Ky ligj është i rreptë sidomos për kompanitë që ofrojnë përmes internetit.

Falë këtij ligji, mijëra njerëz në Francë, mund të shijojnë kohën e tyre të lirë me familjarët.

Ky ligj i mban të motivuar një pjesë të punëtorëve në Francë.

Pin It