Makina më e re me autopilot

1-275

 

Makinat të cilat drejtohen vetë po vazhdojnë  pavarsisht aksidentit të ndodhur nga një e tillë para disa ditësh.

BMW është duke bashkëpunuar me teknologjinë e Intel dhe Mobileye për të projektuar makinën e re me autopilot në vitin 2021. Makina pritet të kalojë fazën e tretë dhe të katërt e cila iu lejon të shikoni dhe të bëni të tjera gjëra gjatë udhëtimit.

Ajo synon fazën e pestë gjatë së cilës makina nuk do të ketë nevojë fare për shoferë brenda.

2-78

Pin It