Nëse e bukur është edukata, ashtu je edhe ti!

“Tri gjëra nuk të kushtojnë asgjë: Buzëqeshja në fytyrën e vëllait, shpërndarja e selamit dhe fjala e bukur.”

“Disa fjalë lëndojnë, por ndoshta edhe vrasin! Ki kujdes për fjalët e tua dhe ndjenjat e të tjerëve dhe mos thuaj ndonjë gjë për të cilën do të pendohesh.”

“Mos u preokupo me të nesërmen derisa ajo të vijë, sepse nëse ti rregullon të sotmen e ke rregulluar edhe të nesërmen.”

“Ti mund të shprehësh për veten tënde si të duash, por edukata është treguesja më e mirë e jotja.”

-Aid el- Karni

Pin It