Pa photoshop, këto male ylberi janë të vërteta

Ndoshta fillimisht ju nuk do e besoni se këto male shumëngjyrëshe në formë ylberi janë natyrale.

Por janë të vërtetë dhe mahnisin të gjithë vizitorët dhe ata që i shikojnë me ndihmën e internetit.

Këto vargmale gjenden në Kinë, dhe janë pjesë e parkut gjeologjik Zhangye Danxia.

Shtresat shumëngjyrëshe janë formuar nga ndikimi i erës, shiut dhe diellit përgjat mijërave viteve.

Fotot janë të mrekullueshme.

 

 

 

Pin It