Pamje që jua kënaqin sytë – malet Alpe në Zvicër (Foto)

Zvicra është e famshme për malet e saj të mrekullueshme, dëborën si dhe gjelbërimin që gjendet në malet Alpe.

Për shkak të kaq shumë maleve në Zivcër mund të bësh një shumllojshëri sportesh malore si ski, alpinizëm, gjyeti kafshësh etj. Natyra e egër është e pakufijshme.

Për të parë këtë peizazh të mahnitshëm natyror  vijnë turistë të shumtë nga e gjithë bota. Në pamjet që do të paraqeshim për ju pak më poshtë vijnë nga disa fshatra të Zvicrës dhe duhet thënë që kanë një bukuri mbreslënëse.

Pin It