Shkrepja e duhur, momenti i duhur. Fotot më të bukura të 2016-ës

Një foto e bukur gjithnjë ngjall emocione dhe ndjesi të bukura. Nganjëherë, kur shohim ndonjë fotografi të bukur zgjon një stuhi emocionesh brenda nesh. Shpesh kjo ndodh për shkak të këndit të përsosur ose shkrepjes së aparatit në momentin e duhur.

Nganjëherë është thjeshtë një foto e një fenomeni natyral mahnitës ose një peizazhi të bukur. Por në rastet tjera, një fotografi mund të jetë shumë e thjeshtë por që prapë të mund t’i mahnitë të gjithë.

Më poshtë do të mund t’i shihni fotografitë më të mira që i kemi parë gjatë vitit 2016. Disa janë madhështore, disa mahnitëse, dhe të tjerat janë thjeshtë të mrekullueshme.

Disa gjyqtarë ‘shumë të vëmendshëm’ në Lojërat Evropiane në Baku, Azerbajxhan

Një grua në heshtje e pret ardhjen e Johnny Depp në një premierë filmi

Një tufë delesh duke kaluar nëpër një portë

Qielli duke u hapur. Kopenhagë, Danimarkë

Një ombrellë kërpudhë

Ëndërroi të kishte dy djem. Ëndrra e tij u bë realitet – në fund!

Shumë emocion në vetëm një foto!

Një ekip çiklistësh nga Ruanda shohin borë për herë të parë

Duke e bërë këtë foto, fotografi u rrëzua dhe kapi këtë kryevepër të një fotografie martesore

Një lopë deti turpërohet kur i dhurohet një tortë e bërë nga peshqit për ditëlindje në Norvegji

Sikur ta dinim se çfarë po shikojnë…

Qentë e policisë në Kinë duke pritur në radhë për drekë

Në labirintin afrikan

Pin It