Spektrum Jetësor- Haxhi, Një copëz ‘xheneti’ në Tokë

Thirrja në haxh është ftesa më e bukur që Zoti mund të të bëjë, dhurata më e madhe që mund të marrë shpirti, kështu e përkufizuan Haxhin dy të ftuarat e ‘Spektrum Jetësor’ znj. Fatma Karaj dhe Fjori Belegu, dy nga shoqërueset murshide dhe përgjegjëse për gratë.

Dy të ftuarat na sollën në studio përjetimet, ritualet dhe ndjesitë që të jep Haxhi, ose ndryshe ‘Udhëtimi i Jetës’.

‘Spektrum Jetësor’ për rreth 50 minuta do t’ju përcjellë emocione e ndjesi që nuk përshkruhen lehtë, ndaj për më shumë ndiqni emisionin në soundcloud.com

Pin It