Dhurata me çmimin më të lartë…

Një argjendar ishte ulur në tryezën e tij dhe shikonte i hutuar përmes xhamit të dyqanit rrugën. Një vajzë e vogël hyn në dyqan dhe mbështet hundën e saj mbi xhamin e banakut. Sytë e saj shndritën ku...

“Dhurata më e veçantë”…

Gjyshi i dhuron mbesës për 16-vjetorin e lindjes një dhuratë shumë të veçantë që ka bërë për të qarë shumë persona. Gjyshi i kujdesshëm ka mbajtur shënime të detajuara të aventurave që ka kaluar bash...

Smartphone-t, shpërqëndruesit kryesor të fëmijëve

Statistikat e mashable.com thonë se 47% e prindërve amerikanë iu dhurojnë fëmijëve të tyre smartphone. Vetëm 20% e prindërve që kanë fëmijë nën 18 vjeç nuk ju kanë dhuruar fëmijëve asnjë mjet teknolo...