SPEKTRUM JETËSOR – MBULESA ISLAME

SPEKTRUM JETËSOR – MBULESA ISLAME (1.2.2016)
Çfarë simbolizon mbulesa për vajzat besimtare?

Të ftuara:
Zamira Merja dhe Misada Lecini

Mbulesa për vajzat besimtare cilësohet si një petk devotshmërie që i jep asaj që e mbart, nder, privilegj dhe kënaqësi. Cilat janë urtësitë e mbulesës, kushtet dhe vështirësitë?

Pin It