Europa nën dëborë dhe ngricë

Pjesë të Evropës po përballen sot me kushte kaotike udhëtimi për shkak se temperaturat në rajon kanë rënë nën zero mes motit me dëborë, rrugëve të bllokuara, dhjetëra aksidenteve dhe stuhive më të kë...

Fundviti, Policia e Shtetit shton kontrollet

  Policia e Shtetit ka shtuar kontrollet në të gjithë vendin gjatë festive të fundvitit. Drejtori i Policisë, Haki Çako, tha se kontrollet synojnë parandalimin e incidenteve dhe aksidenteve gjat...

Ligji i ri, gjobiten edhe këmbësorët

Me hyrjen në fuqi të ndryshimeve në Kodin Rrugor këmbësorët mund të ndëshkohen me gjobë në rastet kur kapërcejnë kryqëzimet në mënyrë diagonale jashtë vendkalimeve, kur kryejnë kalim të rrugës përpar...