Tajlanda ka tregun më të rrezikshëm në botë

Gjithçka duket normale derisa dëgjohet zhurma e borisë së trenit dhe njerëzit fillojnë të ikin me nxitim. Shitësit fillojnë t’i mbledhin dhe t’i largojnë gjërat e tyre, pasi në mes të këtij tregu ndo...

Ari i zi, Rusia në alarm

Rënia e çmimit të naftës në tregjet ndërkombëtare ka vënë në alarm Rusinë, që kërcënohet nga një krizë mjaft e rëndë ekonomike. Kryeminstri rus Dimitri Medvedev paralajmëroi se vendi duhet të përgati...