Efektet pozitive të çajit të malit kundër alzheimerit

Alzheimer prek mbi 30milionë të moshuar në mbarë botën. Pacientët fillojnë të humbin memorien dhe orientimin me kalimin e viteve. Janë disa ushqime që kanë treguar efekt parandalues për këtë sëmundje...