Amazon hap librarinë e parë fizike

Amazon ka zbarkuar në Nju Jork dhe ka hapur  librarinë e parë fizike njujorkeze. Një zgjedhje jo e rastësishme kjo e gjigantit të shitjeve online, që e vendos në zemër të industrisë së botimit dhe nj...

Këto janë aplikacionet më të pëlqyera të 2016-tës

Ndër shumë bilance që bëhen çdo fundvit, nuk mungon edhe lista e aplikacioneve më të dashura të 2016-tës për iPhone dhe Android. Aplikacionet e listës së krijuar nga “the Time” janë ato që pasurojnë ...

Tabletët e ri Fire kushtojnë vetëm 70 dollarë

  Amazon bëri bujë vitin e kaluar, kur plasoi në shitje tabletët Fire që kushtojnë vetën 50 dollarë, që në fakt është një pajisje mjaft e mirë për çmimin që ka. Sot, kompania ka prezantuar table...