Nis punën rafineria e Ballshit, 900 të punësuar

Rafineria e naftës në Ballsh ka rifilluar punën me kapacitet të plotë dhe rreth 900 të punësuar. Uzina po prodhon nënprodukte të ndryshme të naftës dhe gazit sipas standardeve europiane. “Prej një ja...