Studim: Mosha e mesme më e prekura nga mbipesha

  Një studim i Institutit të Shëndetit Publik në Angli dhe zbuluesve të Universitetit të Oxfordit thotë se rreth 83% e moshës së mesme kanë një mënyrë të jetesës tepër të çrregulluar. Kjo përfsh...

Britani, testohet me sukses anija më e madhe fluturuese

Anija më e madhe fluturuese në botë e ka realizuar fluturimin e parë më 17 gusht. “Airlander 10” i gjatë mbi 92 metra është hibrid unik i teknologjive të disa mjeteve të fluturimit përfshirë të helik...