Bushati: Çështja çame nuk zgjidhet me kërcënime

Ministri i Jashtëm, Ditmir Bushati, ka qetësuar tonet e replikave të ditëve të fundit mes Shqipërisë dhe Greqisë duke bërë thirrje për shmangien e konflikteve dhe ruajtjen e fqinjësisë së mirë. Përme...