Ekspertët zbulojnë rreziqet e dembelizmit

Ekspertët mendojnë se të qenët pasivë është një ndër shkaktarët kryesor të vdekjes së parakohshme. Dy hulumtues shkencorë australianë kanë analizuar studime të ndryshme në lidhje me këtë çështje për ...

Ekspertët evidentojnë tre problemet e punës në zyrë

Ekspertët amerikanë dhe anglezë kanë dalë në përfundimin se puna fizike është e lodhshme, por qëndrimi para kompjuterit për një kohë të gjatë është akoma më e rrezikshme për shëndetin. Përmes dy stud...

Ekspertët tregojnë lidhjen e ushqimeve me aknet

  Studimet e kohëve të fundit kanë arritur në  përfundimin se ushqimet luftojnë aknet. Për të arritur këto rezultate duhet të shmangni ushqimet me sheqer dhe karbohidrate, që kanë sasi të lartë ...