Sa shpesh duhet t’i lani jorganët dhe çarçafët?

Larja e rrobave shtëpiake është e nevojshme. Ekspertët thonë se mesatarisht në një natë gjumë ne djersijmë 25 ml për orë.  Nga shtrati tek perdet e dushit, zbuloni se sa shpesh duhet t’i lani këto rr...

Gepardët, kafsha më e shpejtë në tokë drejt zhdukjes

Gepardi, kafsha më e shpejtë në botë është drejt zhdukjes. Tashmë në planet kanë mbetur rreth 7100 gepardë, ndaj studiuesit kanë deklaruar që gepardët duhet të shpallen kafshë në rrezik si dhe të mer...

10 arsyet pse fëmijët kanë gjendje stresi

Eshtë një fakt tashmë që edhe fëmijët bien pre e stresit. Ekspetët kanë nxjerrë disa faktorë që ndikojnë në të. Përveç arsyeve të përditshme si vonesa për në shkollë apo humbja e një lodre, ata preke...

Ekspertët: Ja sa kafeinë duhet të merrni gjatë ditës

Sipas Agjencisë Britanike të Ushqimit, maksimumi i kafeinës që duhet të konsumojnë në ditë gratë shtatzëna është 200-300 mg. Nuk duhet të harroni që çokollatat përmbajnë kafeinë, pijet energjike përm...