Feja dhe Liria – Elton Karaj

  Allahu njeriut i ka dhënë liri, por këtë liri ai duhet ta mendojë së bashku me termin e bamirësisë dhe ndërgjegjshmërisë. Parimi i lirisë si bazë, na tregon që liria individuale është themelor...