Nëse bebi qan pa arsye, kontrolloni gishtat e këmbeve

Shumë prindër fillojnë të shqetësohen kur fëmija e tyre nuk pushon së qari pa asnjë arsye. E kanë ushqyer mirë dhe duket i shëndetshëm, por sërish nuk mund ta qetësojnë. Këta prindër nuk janë në dije...

Thellohet edhe më shumë lidhja mes nënës dhe fëmijës

Lidhja ndërmjet një nëne dhe fëmijës është e thellë dhe ajo nuk qëndron vetëm për sa i përket lidhjes shpirtërore por edhe asaj fizike. Të përbashkëtat psikologjike dhe fizike ndërmjet nënës dhe fëmi...