Studim: Një vezë në ditë ndikon në zgjatjen e trupit

Studiuesit thonë se tek foshnjat dhe fëmijët të cilët kanë probleme me zhvillimin, një vezë në ditë mund të ndikojë pozitivisht në zhvillimin dhe zgjatjen e trupit. 60 fëmijëve të moshës 6-9 mujash n...

Braktisja e foshnjave, shkaqet jo vetëm ekonomike

Braktisja e foshnjave të sapolindura në maternitet është një problematikë e vazhdueshme, ndësa shkaqet janë të ndryshme. Gjatë muajit të parë të vitit 2017 në maternitetin “Mbretëresha Geraldinë” jan...

Si të kujdesemi për lëkurën e bebeve ?

  Kini kujdes motin Foshnjat mund të ekspozohen në dritën e diellit pas muajit të gjashtë. Në dimër, moti i thatë mund të dëmtojë lëkurën e foshnjës prandaj keni kujdes hidratimin e saj. Koha pë...