Franca popullore, puna jashtë orarit e paligjshme

  Nuk do të jetë më ngarkesa puna jashtë orarit në Francë sepse së shpejti ajo do të jetë e paligjshme. Projektligji quhet “e drejta për t’u shkëputur”, duke i dhënë mundësi punonjësve të ...

Endrra e Shqipërise përfundoi, kthehet me dinjitet

Shqipëria edhe zyrtarisht është eliminuar nga Kampionati Evropian pas barazimit 3-3 ndërmjet Portugalisë dhe Hungarisë. Kombëtarja shqiptare nuk ka mundur të kualifikohet për në fazën e 1/8 e finales...