Shihe pak gjithësinë me tërë këto urtësi..

Oj zemër, po ç’është gjumi, çohu, eja këtyre netëve, Vështroji njëherë yjet e këtyre vetmitare netëve, Shihe pak gjithësinë me tërë këto urtësi, Gjeje Artistin e tyre mysafir atyre netëve…...

Libri qetëson më shumë se gjumi

  Sipas një studimi të fundit thuhet se nëse ju shijoni literaturë mund të përforconi mendjen tuaj madje duke përmirësuar të gjitha aftësitë tuaja të dikurshme. Por kjo është e vështirë për tu a...

6 këshilla për t’u zgjuar herët

Zgjimi herët ndikon pozitivisht në stilin tonë të jetesës, por jo gjithnjë është e lehtë të zgjohesh sapo bie alarmi. Shumica e njerëzve priren të shtyjnë ngritjen nga krevati me disa 5 minutësha. Ek...

E vërteta rreth gjumit dhe sa duhet të flemë

Pavarësisht frikës se teknologjia mund të jetë “duke ngrënë” gjumin tonë, ne ndoshta dremisim më shumë se kurrë më parë dhe mund ta kemi keqkuptuar se për çfarë është gjumi. Thuhet se një ndër funksi...