Lidheni një lidhëse gome në gishtin e madh dhe prisni t’ju zërë gjumi

Lidhni një lidhëse gome në gishtin e madh dhe do të fillojë t’ju zërë gjumi. Kryesisht kjo vlen për personat të cilët vuajnë nga pagjumësia dhe është një truk shumë i dobishëm në zgjidhjen e këtij problemi. Nëse vuani nga pagjumësia, gjithçka që duhet të bëni është ta lidhni lidhësen rreth gishtit të madh, dhe pas 10 minutave do të ndieni se po iu kaplon një gjum i lehtë. Nuk duhet ta shtrëngoni shumë.

Pin It