Kufiri më i shkurtër në botë, vetëm 85 metra

Kufiri më i shkurtër në botë është ai që ndan Penon de Velez de la Gomera, Spanjë nga Maroku. Është vetëm 85 metra. Deri në vitin 1934 ishte një ishull, por një stuhi e fortë mbushi me rërë hapsirën ...

Një ishull ndryshe nga të tjerët!

  Nëse akoma nuk i keni marrë pushimet dhe kërkoni një vend ndryshe nga ç’keni parë e dëgjuar deri më sot, vizitoni “Cirque de Mafate”. Në qendër të La Reunion, ishullit të vogël francez q...

Lonely Planet, video promovuese për rivierën shqiptare

Lonely Planet, e cila është kompania më e madhe në botë për publikimin e guidave turistike, i ka kushtuar një vëmendje të veçantë plazheve të rivierës shqitpare, ndërsa u bën thirrje turistëve që të ...