Pesë shtetet më të mira për të jetuar

Zvicra është shpallur prapë këtë vit si shteti më i mirë në botë (për të dytin vit radhazi), sipas të dhënave zyrtare nga ‘U.S. News & World Report’. Lista ka përpiluar rezultatet e anketimeve ng...

Si të dalloni një domate të rritur me hormone?

  Ekspertët thonë se duhet të hamë fruta dhe perime të papërpunuara, por realiteti i tregjeve është i  mbushur me produkte të rritura me hormone (OMGJ- organizma të modifikuar gjenetikisht) . Fatkeqë...

Kushtet e çuditshme të internetit në Korenë e Veriut

Korenë e Veriut e njohim si një vend të izoluar për të cilin mendojmë që vështirë është të komunikojmë atë që duam. Në fakt edhe aty ekzistojnë mënyra sesi t’i përçojmë mesazhet që duam,një prej tyre...