Narcis, lulja e oborreve që lufton kancerin

Në të gjithë vendet e botës kjo lule është simbol kundër tumorit, por tani shkencëtarët kanë ardhur në përfundim se kjo lule që lulëzon në oborre, mund të luaj një rol të rëndësishëm kundër luftës nd...

Kujdesi i duhur dimëror i luleve të shtëpisë

Në ditët e ftohta të dimrit, përveç kujdesit shëndetësor për vete një vëmendje të veçantë duhet t’i kushtojmë edhe luleve. Cili është kujdesi i duhur dimëror i luleve të dhomës?   Problemi...

Kaktusi, lulja dekorative më e kërkuar

A është kaktusi lulja më e kërkuar e ditëve të sotme dhe përse është kështu? Kësaj pyetjeje më së miri u përgjigj  Janelle Leon, pronare e butikut të parë të kaktuseve në Londër, të hapur në verën e ...

Lulja e ‘mirënjohjes’, ikona e re e facebook

Facebook shton një tjetër reagim. Nëse me parë thjesht mund të klikoje “Pëlqej”, me shenjën me gishtin e madh lart, filloi dhe ndarja e reagimeve me emoji, ku mund të shprehje keqardhje, habi, inat t...

Mbani lulet e freskëta vetëm me këta dy përbërës

Kur merrni lule dhuratë, dëshira më e madhe është që ato të jenë të lulëzuara e të freskëta sa më gjatë . Me një mirëmbajtje të vogël, mund të keni edhe për disa ditë shtesë, lule të freskëta. ju pro...