Nis ndarja e mbetjeve që në burim

Bashkia e Tiranës do të nisë projektin e diferencimit të mbetjeve që në burim. Kompania italo-shqipare ECO Tirana do të vendosë infrastrukturën e posaçme si dhe do të nisë një fushatë të gjerë ndërgj...