Parkingu nëntokësor, lekët shkojnë për pemë

­   Parkingu nëntokësor në sheshin “Skënderbej” do të sigurojë plot 300 vende parkimi me pagesë. Pagesa për vendet e parkimit do të bëhet online. Kryebashkiaku i Tiranës, Erion Veliaj, gjatë pre...

Bota sekrete e bibliotekave me pagesë

Reportazh Përpara se koleksionet e librave të hapeshin për publikun e gjerë dhe të administroheshin nga shteti në SHBA, ekzistonin bibliotekat me abonim, ku anëtarët duhet të paguanin shifra modeste ...

WhatsApp, nuk do të jetë më me pagesë

  WhatsApp është një nga shërbimet më të përhapura për mesazhe, dhe si duket do të përhapet edhe më shumë në muajt në vazhdim, pasi ka vendosur të mos jetë më me pagesë. Deri tani, WhatsApp ka q...