Paris: Një fermë për stafin në çatinë e postës

Një zyrë postare në zemër të Parisit ka shndërruar tarracën e saj në një fermë për stafin, që mund të mbjellë atje bimët e veta dhe mund të ushqejë edhe pulat. Rreth 30 punonjës vullnetarë kanë punua...