Parku 1 miliard paund, Kina ndërton një mrekulli!

Pamje të pabesueshme të një parku në Kinë me vlerë 1 miliardë paund, ende në ndërtim, janë shpërndarë së fundmi. Parku i jashtëzakonshëm është duke u ndërtuar në provincën Guizhou dhe faza e parë pri...