Parku 1 miliard paund, Kina ndërton një mrekulli!

Pamje të pabesueshme të një parku në Kinë me vlerë 1 miliardë paund, ende në ndërtim, janë shpërndarë së fundmi. Parku i jashtëzakonshëm është duke u ndërtuar në provincën Guizhou dhe faza e parë pritet të mbyllet në muajin dhjetor të këtij viti. Një statujë gjigante e “Transformer” me një peshë 750 tonë ka kushtuar plotë 11 milionë paund. Por kjo nuk është e vetmja. Sipas drejtuesve të projektit, pritet një dyndje turistësh menjëherë pas hapjes së parkut gjigant dhe tejet të veçantë.

Pin It