Ushqimi i duhur, faktor shërues i dhimbjes së kokës

Dhimbjet e kokës për shumë njerëz kthehet në një shqetësim të vazhdueshëm. Ky fenomen ndër të tjera kërkon një ushqim të zgjedhur e të shëndetshëm. Shpesh këshillohet kafeja si ilaç për dhimbjen e ko...

Letër fëmijëve të mi në ditën e parë të shkollës

Të dashur Olivia dhe Evan, Teksa hapa sytë këtë mëngjes, mendimi se ju do të filloni një vit të ri shkollor në një shkollë të re sot më shtangu për një moment. Sot ju nisni një kapitull të ri në jetë...

Ja si i zaptojnë trotuaret qent endacak dhe plehrat

Jo më largë se një muaj më parë një grua u sulmua nga një qen i rracës pitbull në zonën e Brrylit në kryeqytet. Sulmi i tijë i shkaktoi lëndime serioze gruas e cila u desht të merrte disa kohë mjekim...