Ora që nuk tregon kohën

A keni dëgjuar ndonjëherë për orën që nuk tregon kohën? Ajo gjurmon vendndodhjen e miqve apo familjarëve tuaj kur ata janë në  udhëtim, mësim,punë, palestër. Si punon ajo? Njerëzit që dëshironi të ke...

Statusi i naftëtarit, ulet mosha e pensionit me 5 vjet

Naftëtarët do të përfitojnë ulje të moshës së pensionit me 5 vjet. Kështu përcaktohet në projektligjin e ri për statusin e naftëtarit, nga i cili do të përfitojnë 5 mijë naftëtarë, ku 2 mijë prej tyr...

Trepça, në pritje të statusit

Statusi i pazgjidhur i “Trepçës” ka bërë që viti 2015 të jetë vit i rëndë, vit i pamundësisë për progres zhvillimor, ka thënë drejtori i “Trepçës”, Ahmet Tmava, duke folur për të arriturat dhe vështi...