Ndërtohen pemët smart me Wi-Fi dhe bateri pa limit

Teknologjia nuk ka të ndalur në Dubai, këtë rradhë janë ndërtuar pemët elektrike dhe kanë një funksion që e duam të gjithë. Ato janë zgjidhja për celularin sa herë që i ka mbaruar bateria dhe në rast...

WiFi duke përdorur rrezen e dritës

Kafenetë Starbucks kanë vendosur Wi-Fi-n më të shpejtë që mund të kemi parë ndonjëherë, 9 megabit për sekondë. Por studiues në Holandë kanë një linjë tjetër interneti, që e lë shumë pas atë të Starbu...

Moskë, Wi-Fi falas në varreza

Autoritetet ruse kanë vendosur të instalojnë internet me valë tek varrezat në Moskë. Zyrtarët njoftuan se do të ofrohet Wi-Fi falas në tri varrezat historike të qytetit duke filluar nga viti i ardhsh...