Arsimi, MAS zhvillon takim me 20 mësues zviceranë

Ministria e Arsimit dhe Sportit zhvilloi të martën një takim me 20 mësues nga Zvicra dhe kryetarin e Lidhjes së Arsimtarëve dhe Prindërve Shqiptare në Zvicër për të diskutuar rreth bashkëpunimit dypa...