13 gjuhë të reja i shtohen Google Translate

google-translate

Gjiganti i teknologjisë, ka bërë ditur se 13 gjuhë të reja i janë shtuar përkthyesit “Google Translate”.

Sipas Albany Dailystar, 120 milionë njerëz përreth botës tanimë do të jenë në gjendje që ta përdorin aplikacionin e “translate app”, të cilin mund ta merrni në Android dhe IOS.

“Google translate” ishte lancuar në prill të vitit 2006 duke përkthyer nga gjuha arabe në atë angleze, për të vazhduar më pas brenda një dekade përkthimin e mbi 100 gjuhëve.

Pin It