Ja pse çdo vend duhet të ndjekë shembullin e Holandës

1.Është i vetmi vend ku nuk ka kafshë të braktisura
qen-dhe-mace
2.Holanda ka ndërtuar të parën korsi për biçikleta me fuqi diellore
2-1-640x424
3.Pikat e karikimit për makinat elektrike gjenden çdo 50 metra
3-1-640x426
4.Në Holandë ekziston një qytet ku asnjë njëri nuk përdor makinë
4-1-640x423
5.Autoritetet do të ndalojnë shitjen e makinave me benzinë dhe naftë
3-1-640x426
6.Holanda synon mbylljen e burgjeve për shkak të mungesës së të burgosurve
6-1-640x426
7.Në Holandë ka mbikalime të gjelbra për kafshët e egra që jetojnë në pyll
7-1-640x426
Pin It